Meditatieprogramma voor volwassenen en jongvolwassenen

Kom weer bij je ware natuur, ervaar meer innerlijke rust, zelfliefde, dankbaarheid, krijg inzichten in jezelf en je eigen pad en ervaar heling.  

 

Je mag meteen starten! 

 

Uniek online meditatieprogramma voor volwassenen en kinderen v.a. ong. 12 jaar

Het is nu tijd voor jou!

Ik weet uit ervaring dat het niet altijd makkelijk is om te leven in deze hectische en stressvolle maatschappij. Er wordt van alles van je verwacht en je holt jezelf voorbij. Je gaat vaak over je eigen grenzen. Het gevolg hiervan kan zijn dat je onrust voelt in je lijf en in je hoofd, maar ook kan het zijn dat je “vage” lichamelijke klachten hebt.

Daarom heb ik dit meditatie programma voor jou ontwikkeld. Het wordt tijd dat jij luistert naar dat stemmetje diep in je, dat stemmetje dat roept dat jij je grenzen beter mag bewaken, dat jij meer rustmomenten nodig hebt, dat jij weer vanuit je gevoel mag leven, dat je inzichten krijgt en luistert naar wat JIJ nodig hebt.

In rust kun je ontladen.
In rust kun je zakken vanuit je hoofd naar je hart.
In rust kun jij voelen wat je echt wil en wat je nodig hebt.
In rust krijg je inzichten.
In rust kun je je weer opladen.

Neem jij tijd en ruimte voor jouw geluk?

Meditatie programma voor volwassenen en jongvolwassenen:

Alle meditaties in dit programma zijn ingesproken door mij (Monique Dierx). Ze zijn met grote liefde ontwikkeld waarbij ik me volledig heb afgestemd en laten leiden door de kracht, liefde en licht van het universum voor en tijdens de opnames. Hierdoor hebben mijn meditaties een diepere helende werking, kom je meer tot rust en ontspanning en kun je meer inzichten verkrijgen.

 

Beluister je favoriete meditatie(s) met regelmaat zodat de effecten steeds meer waarneembaar worden en jij steeds meer in je kracht komt te staan en rust & balans in jezelf kunt vinden.

Jouw investering:

 Koop dit meditatieprogramma voor 

Slechts €39,95

Dit programma werkt in de vorm van een jaarabonnement. Bedrag is voor een volledig jaar, hierna betaal je slechts €14,95 per jaar om te verlengen tot wederopzegging. Ieder jaar zullen meditaties toegevoegd worden zodat je telkens weer nieuwe meditaties kunt beluisteren.