“Innerlijke kracht & balans retraite” op Ibiza

In een prachtige omgeving, met twee professionele trainers “Susan Boss en Monique Keyner”

Ga jij mee op een 6-daagse reis naar het magische Ibiza van 2 t/m 7 juni 2021?

Een retraite waar jij jezelf kunt en mag zijn! Waar je 24 uur per dag bij één van de trainers terecht kunt. Een plek waar je tot rust komt. Tijd en aandacht voor jezelf.

Innerlijke rustbalans, persoonlijke ontwikkeling, beleven, ervaren, in je krachtgenieten, luieren aan het zwembad, een inspirerend boek lezen, een middagdutje in de hangmat, mediteren, coaching, bewegen (yoga, wandelen, dansen). Niets moet, alles mag.

Onder begeleiding van professionele trainers Monique Keyner en Susan Boss, en gelijkgestemde (max. 8 personen), verblijven we in een prachtig traditioneel landhuis op Ibiza, gelegen op het rustige platteland, tussen het pittoreske stadje San Carlos en Santa Eulalia. 

Wij heten jou van harte welkom bij ons ‘innerlijke kracht & balans retraite’ op Ibiza.

Wil jij:

Dan is ons “innerlijke kracht & balans retraite” Het antwoord voor jou!

Maar ook als je gewoon lekker tot rust wilt komen en graag je eigen plannen maakt. Je bent niet verplicht om mee te doen aan het dagelijks programma. Het gaat hier om jou en wat goed voelt voor jou. 

Datum

Van 2 t/m 7 juni 2021 kun je deelnemen aan deze reis.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.
Reserveer je plek op tijd, vol = vol. 

Hoe eerder je boekt, hoe gunstiger je vluchttijden en ticketkosten zijn.

Locatie

Het traditioneel landhuis is gelegen tussen het stadje San Carlos en Santa Eulalia. De woning is gelegen op het rustige platteland op een gesloten perceel van 4.000 m2, dus het is een privé en rustige plek om een retraite door te brengen. Rondom het landhuis zijn er veel wandelpaden. 

Villa en omgeving

 

De villa beschikt over een keuken, een gezellige woonkamer, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Je verblijft op een twee- of driepersoonskamer. Kom je samen met iemand? Geef dit even aan, zodat je op dezelfde kamer wordt ingedeeld.

In de tuin vind je ligbedjes, een hangmat, overdekte buitenkeuken met terras en bbq en een groot zwembad. Daarnaast heeft dit landgoed tal van schaduwrijke gebieden en pergola’s waar je je even kan terugtrekken, mocht je daar behoefte aan hebben.

 

 “Innerlijke kracht & Balans retraite is…

Inclusief:

 • 5x overnachting in een luxe villa met zwembad in een verzorgde gedeelde twee- of driepersoonskamer.
 • Bedlinnen, handdoeken.
 • 5x ontbijt.
 • 4x lunch.
 • 5x diner.
 • Koffie/thee/water onbeperkt.
 • Tussendoortjes/snacks, fruit en sapjes.
 • Tijd en ruimte voor jezelf om je terug te trekken of om Ibiza te ontdekken.
 • Een begeleide tocht waarbij je magische en energetische plekken van Ibiza bezoekt.
 • Een afwisselend dagelijks programma van yoga, meditatie, coaching en inspirerende trainingen door professionele trainers waarbij je werkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. 

 

Jouw investering:

Investering in jezelf voor deze 6 daagse reis: € 1196,-

 

Exclusief:

 • Vlucht.
 • Vervoer van en naar luchthaven (op aanvraag regelen wij dit voor je)
 • Reis- en annuleringsverzekering.

 

Eventuele opties (tegen extra betaling):

 • Vervoer van en/of naar luchthaven € 15,- pp voor een enkele rit.
 • Je bent vrij om zelf een auto te huren, eventueel gezamelijk met andere deelnemers om Ibiza in je vrije tijd te verkennen en om van en naar luchthaven te rijden en om mee te kunnen tijdens de begeleide tocht. (Wij raden je dit ook aan om te doen).
 • Individueel coachgesprek (60 min.) € 50,-
 • Individuele Reiki behandeling (30 min.) € 35,-
 • Individuele Nek en hoofd ontspanningsmassage (30 min.) € 35,-
 • Individuele Access Bars behandeling (75 min.) € 60,-

De kosten van de individuele sessies zijn normaal gesproken veel hoger. Deze bedragen gelden dan ook alleen tijdens de retraite.

Geef tijdig aan (liefs bij boeking) als je gebruik wilt maken van deze extra opties, er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar en vol is vol.

Enkele reacties van anderen…

Cindy over de retraite: Wat een geweldige reis heb ik mogen maken. Een reis naar mezelf op het mooie Ibiza. Ik zou het echt iedereen die het even niet meer weet en op zoek is naar antwoorden op persoonlijke vragen aanraden zo’n reis te gaan maken. Ik heb heel veel tools en tips ontvangen die ik in mijn dagelijks leven kan toepassen. Ik heb er erg veel aan gehad. De combinatie van meditatie/yoga/training, maar daarnaast ook leuke uitstapjes naar prachtige plekjes werkte voor mij supergoed. Naast het werken aan jezelf hadden we onderling met de deelnemers EN de lieve coaches ook erg veel lol.  Dit alles in een prachtige villa met een super mooi zwembad en tuin. Het was spannend om te doen, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Bedankt lieve Monique en Susan.

Aicha over de retraite: Een inzichtgevende en helende reis met persoonlijke begeleiding en coaching door twee liefdevolle en kundige dames. Je moet niks maar wordt wel uitgenodigd om je eigen gedachtes en patronen te onderzoeken om zo nodig te weizigen/om te buigen. Als je je open stelt, kun je enorm veel leren en groeien. En dat in een prachtige landelijke omgeving die van alle luxe is voorzien. 

Karin over de retraite: Deze ibizareis is verzorgd door Susan Boss – Circle of Balance  en door Monique Keyner – Praktijk In Je Kracht. Een prachtig team die alle inzet en voorbereiding tot in de puntjes verzorgd hebben. Heerlijk om een week te worden verzorgd en getraind door deze 2 zeer liefdevolle mensen. Het is fijn thuiskomen met deze prachtige yogasessies en trainingen. En dat ook nog op een toplocatie. Mijn dank is groot.

Berber over de retraite:

De retraite is voor mij de eerste stap geweest. Dat voelde ook echt zo de eerste dag weer thuis. Ik voelde me heel rustig en ik dacht: hier kan ik mee verder! Dankbaar voor deze week!

Beluister hier de visualisatie

Monique Keyner - Moox

Klik hier voor meer informatie over ons als trainers.

Gun jij jezelf jouw tijd en aandacht tijdens een magische en prachtige reis waarbij jij weer naar huis gaat met nieuwe energie, vele inzichten, inspiratie en bijzondere ervaringen? Ga jij met ons mee?

Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

(Ook voor vragen, kun je onderstaand formulier invullen).