Meer balans binnen het gezin. Ooit gedacht dat het mogelijk is?

 

Wat kun jij zelf al doen?

Help! Mijn kind is boos!

Ik heb geschreven vanuit mijn kennis en ervaringen die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan als moeder en therapeut, omdat ik ten diepste geloof dat boze buien van je kind jou iets willen vertellen en dat met de juiste benadering veel van deze buien om te buigen zijn.
Met “Help! Mijn kind is boos!” wil ik jouw inzichten geven en waardevolle tips die jou gaan helpen in het vinden van de juiste weg naar een kind dat lekker in zijn vel zit en zichzelf kan zijn, waardoor jullie meer rust en gezelligheid in huis kunnen ervaren.

Herken je jezelf hierin:

Verlang jij ook naar:

Ontdek hoe je:

N
Kunt omgaan met een boze bui van jouw kind
N
Een stap kunt zetten om een gezellige sfeer te krijgen in huis
N
Anders kunt communiceren met je kind
N
Er zelf al voor kunt zorgen dat jouw kind niet te snel overprikkeld raakt

Schrijf je in en ontvang direct mijn gratis e-mailreeks “Help! Mijn kind is boos!”.

Daarnaast ontvang je als bonus iedere maand informatie, tips en inzichten over de boze buien van jouw kind.