Gratis challenge “De weg naar je eigen geluk”

Van 13 t/m 21 september

8 dagen lang een momentjes voor jezelf, waarin ik je leer hoe je bij jouw geluk kunt komen, hoe je dat vast kunt houden en hoe je weer helemaal bij jezelf komt en hoe je kunt gaan leven vanuit positiviteit en liefde. Op de 21e sluiten we af met een webinar.

Monique Keyner - Moox

Lieve ouder, het is nu tijd voor jou!

Ik weet uit ervaring dat het niet altijd makkelijk is om te leven in een gezin met hooggevoelige en pittige kinderen, de strijd put je uit en soms weet je het even niet meer.

Het verlangen naar een gelukkig gezin, het verlangen naar tijd voor jezelf, het verlangen naar rust om je heen en rust in jezelf….

Het verlangen dat jij diep van binnen hebt… Wat is dat verlangen?

Waar word jij blij van, waar word jij gelukkig van, wat heb jij nodig?

Een gezin is een systeem, waarin ieder zijn eigen geluk verdiend. En het geluk van het gezin begint bij het geluk van papa en mama. Jij bent de kracht van jouw gezin, leer weer leven vanuit je gevoel en vanuit liefde en je zal merken dat dit weer een heel positief effect heeft op jouw kind!

Daarom deze challenge “De weg naar je eigen geluk”, zodat jij weer kunt gaan stralen, dat jij weer de rust in jezelf kunt vinden, dat jij gaat geloven dat jij de moeite waard bent en dat er tijd en ruimte is voor jouw geluk!