Individuele sessie 

 

Word een stralend gezin en creëer het leven met jouw gezin waar jij van droomt!

 

Samen 1 op 1 de diepte in met coaching en/of energetische en Access Bars behandelingen

 

 

Deze sessies kunnen los of als aanvulling geboekt worden op de online training: “Opvoeden 3.0 – Stralend opvoeden vanuit je hart” 

Plan eenvoudig zelf je afspraak, via mijn handige agenda tool

Mijn sessies vinden op afspraak plaats in bedrijvencentrum Bizpoint.

Adres:
Produktieweg 1 Bizpoint, 6045 JC Roermond.


Individuele sessies zijn geschikt voor jou als…

Maak vandaag nog een afspraak voor je eerste sessie!

N

Je ervaart meer innerlijke rust 

N

Je hebt een hechtere band met je kind

N

Er is weer gezelligheid in huis

N

Je hebt meer zelfvertrouwen

Eindelijk hulp die werkt met een unieke formule!

 

Mogelijkheden binnen individuele sessies:

Coaching:

 

We kijken wat er speelt binnen jullie gezin en waar jullie tegenaan lopen. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. Meestal zijn de coach gesprekken met de ouders, zo worden kinderen tot het minimum belast. Ik werk volgens mijn eigen ontwikkelde formule “opvoeden 3.0 – stralend opvoeden vanuit je hart”. De individuele coaching werkt het meest krachtig als je ook mijn online programma volgt, maar dit is geen vereiste. De pijlers waar ik vanuit te werk ga zijn:

1. Een krachtige groeimindset creëren 
2. Leren leven vanuit positiviteit doormiddel van “De wet van aantrekkingskracht”
3. Het bereiken van Innerlijke rust 
4. Van hooggevoeligheid je kracht maken
5. Spiegels leren zien 
6. Cognitieve gedragstherapie 

Deze 6 onderdelen zijn ontwikkeld door mijzelf en zijn tot stand gekomen door jarenlange studie, onderzoeken en ervaring. Mijn kennis komt niet enkel voort uit de boeken en juist daar ligt de kracht! Ik heb jarenlang geworsteld met mijn eigen kind. Nu weet ik inmiddels precies wat er nodig is. Diverse soorten krachtige therapieën en coaching, gecombineerd met mijn opleidingen en specialisaties in HSP/HSS en met mijn eigen behoorlijke dosis ervaring heb ik weten te combineren. Zo is deze geweldige formule tot stand gekomen.

Een therapie die WEL werkt, ik begrijp je, ik weet de weg…

Ik kijk naar de oorzaken van de problemen die er spelen en leer jou deze ook te zien, daar werken we vervolgens aan!

Volg je mij? Want ik wil jou helpen en jou larenlange ellende besparen!

Energetische behandelingen:

Het is belangrijk om je energiesysteem op te schonen, bij jou, maar ook bij je kind.  Hooggevoelige mensen zijn namelijk sponzen voor negatieve energie, terwijl ze hun eigen heerlijke energie weg voelen lekken. Belangrijk is dan om jou en je kind energetisch schoon te houden zodat jullie beter bij jullie zelf kunnen blijven en jullie zelf kunnen zijn. Ik leer jullie ook tools die jullie zelf thuis kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat jullie beter bestand zijn tegen negatieve energie en een energielek.

Daarnaast heeft ieder mens (en hooggevoelige mensen in het bijzonder) last van energetische ballast op welke manier dan ook. Deze ballast slaat zich o.a. op als blokkades in jullie lijf, waardoor er lichamelijke en psychische klachten ontstaan. Deze blokkades zijn doormiddel van energetische sessies op te lossen zodat je ook energetisch schoon bent.

 

Access Bars:

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

 

 

Meestal werk ik met een combinatie van bovenstaande opties om tot het gewenste doel te komen. Iedere gezinssituatie is uniek, daardoor zijn deze sessies maatwerk en bekijken we wat er in jullie situatie nodig is. Vooraf kan ik nooit zeggen hoeveel sessies er precies nodig zijn. Dit hangt af van hoe het proces verloopt. 

Ervaringen van anderen:

Ik ging met mijn dochtertje naar Monique, omdat we geen grip op haar kregen en ze moeite had met in slaap vallen. Al heel snel had Monique in de gaten dat ze niet met mijn dochtertje hoefde te werken, maar met mij. Ik zat zelf totaal niet lekker in mijn vel en dat liet mijn dochter mij met haar gedrag zien als een soort van spiegel die me voorgehouden werd. Na enkele sessies bij Monique ging het steeds beter.
Monique is begripvol en voelt goed aan wat er speelt en hoe ze je hierbij kan helpen. Ik heb er veel aan gehad.

Nicole

Gelijk bij binnenkomst in de praktijk voel je de warmte en het gevoel van thuiskomen. Onze beide zonen zijn al een paar keer voor een sessie bij Monique geweest en hebben dit als heel prettig en fijn ervaren. De bejegening, de kennis en het professionalisme, de manier van werken en bovenal de persoonlijkheid van Monique, maken dat je je snel op je gemak voelt en de sessies daardoor dan heel soepel verlopen!
Wij kunnen haar hulp dan ook ten zeerste aanbevelen!

M.

Belangrijk! Individuele sessies gaan alleen werken als:

=

Jij openstaat voor het feit dat de grootste veranderingen bij jou als ouder nodig zijn.

=

Je wil leren om vanuit positiviteit te leven.

=

Je bereid bent om je open te stellen en je in te zetten.

=

Je begrijpt dat er meerdere sessies nodig zijn.

Meest gestelde vragen:

Worden de sessies vergoed?

Nee, deze sessies worden niet vergoed. Ik heb hier bewust voor gekozen zodat ik de juiste therapie en coaching aan jou kan geven die jij nodig hebt zonder dat ik me aan regels moet houden die het resultaat belemmeren. Ik benut de volledige tijd aan jou omdat jij dat verdient. Daarnaast zie ik de sessies als een investering in jezelf. En geloof me, jouw gezin in het waard om in te investeren.

Hoe lang duurt een sessie?

De sessies duren gemiddeld 1 uur en 15 min. Dit is inclusief voor en/of nabespreking. Soms zijn we iets eerder klaar en soms iets later. 

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dit is per situatie anders. Dat kan ik nooit vooraf zeggen. Het kan zijn dat het wenselijk/nodig is om met het totale gezin te werken, maar het kan ook zijn dat ik enkel met jou of je kind aan de slag ga. Ook is het aantal sessies afhankelijk van de klacht en hulpvraag.

Als ik als ouder kom voor een sessie mag mijn kind dan mee?

Nee, dat is niet wenselijk. Dit omdat ik de volledige aandacht op jou wil richten. Zo kunnen we onze sessie optimaal benutten en tot een beter resultaat komen.

Als mijn kind voor een sessie komt, ben ik daar als ouder dan bij?

Bij kinderen tot een leeftijd van 10 jaar gaat daar mijn voorkeur meestal wel naar uit. Een enkele uitzondering daargelaten, maar dat zal ten alle tijden met wederzijdse goedkeuring zijn.

Kinderen vanaf 10 jaar hebben daar zelf een keuze in. In het geval dat ervoor gekozen wordt dat het kind zonder ouder in de behandelruimte blijft, wacht de ouder in de wachtruimte. 

Kinderen vanaf 16 jaar mogen ook zonder begeleiding van een ouder naar de sessie komen. 

Wat kosten de sessies?

De investering in jezelf

Losse sessie:
€ 95,- incl. btw

Strippenkaart: 
€ 425,- incl. btw (5 sessies)
€ 750,- incl. btw (10 sessies)

Strippenkaarten mogen voor het gehele gezin gebruikt worden. 

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats bij Bizpoint in Roermond

Adres:
Produktieweg 1 Bizpoint
6045 JC Roermond

Bij binnenkomst zie je in de hal een scherm. Daarop staat in welke ruimte “Moox” zich bevindt. 

Mocht het zijn dat we weer in een lockdown terecht komen en behandelingen niet plaats mogen vinden, kunnen we deze op afstand en/of online plaats laten vinden.

 

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur dat een mail naar monique@moox.info en stel je vraag. Dan zal ik je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.